Cui i-e frica de dentist? Vedetele raspund: Mie de durere mi-e groaza!

Autor: Anca Serghescu

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 20:38

3974 citiri

Foto: Arhiva personala/Maria Radu

Simona Patruleasa a declarat, vineri, ca nu se teme deloc de dentist. Chiar si in copilarie era unul dintre putinii copii care mergeau la cabinetul stomatologic de placere. Desi ai crede ca e o raritate, ca ea mai sunt cateva vedete.

Simona Patruleasa a lesinat in urma unei anestezii

Cantareata si actrita Aylin Cadir a declarat pentru Ziare.com ca nu are nicio retinere in a merge la dentist, asa cum celor mai multi dintre noi li se intampla: "Nu imi e teama sa merg la dentist. Am un doctor foarte bun, la care merg de cate ori e nevoie".

Cu Aylin Cadir despre POPS, actoria care nu e "rocket science" si autonomia turcilor din Dobrogea Interviu

In aceeasi categorie intra si cantareata Maria Radu, care afirma raspicat ca nu e deloc fricoasa. Aceasta ne-a declarat ca alatura vizitele la dentist cu ideea de sanatate, asa ca orice reticenta dispare: "Nu mi-e frica de dentist fiindca asociez mersul la dentist cu ideea de sanatate, de prevenire a unor aspecte neplacute si de tratare. Este important sa avem un zambet frumos cu totii!

Eu fac vizitele la dentist periodic si chiar cu placere! In general nu sunt o fire fricoasa! Asa ca mergeti la dentist, dragilor, fiindca un zambet sanatos si luminos este intotdeauna cuceritor!".

Maria Radu: Ma simt bine cu fiecare por. Dumnezeu m-a facut exact cum trebuia! Interviu

Vedeta TVR Nicolle Stanese, gazda finalei Eurovision Romania de anul acesta, admite ca intotdeauna s-a temut de dentist. A reusit sa treaca peste acest sentiment gratie unui medic, de care s-a si apropiat in timp: "Mi-a fost mereu frica de dentist, insa acum cativa ani am avut sansa sa cunosc un medic stomatolog minunat, care intre timp mi-a devenit si prietena draga, care m-a ajutat sa scap de aceasta teama.

Se numeste Andreea Ciucur si pentru ca felul in care lucreaza e unul extrem de delicat, pasesc de fiecare data cu incredere in cabinetul ei. Deci cred ca e important sa gasesti omul potrivit, care sa te ajute sa scapi de asta".

"Noua Andreea Marin", despre tinuta de la Eurovision, R. Moldova si viata: Am "alergie" la frustrari! Interviu

La polul opus se afla Mihai Traistariu, care in prezent urmeaza un tratament, ce-l obliga sa fie saptamanal in cabinetul medicului stomatolog. "Mi-e groaza, drept pentru care am schimbat dentistul tot timpul. Am ajuns sa fiu putin fitos si le spun din prima cele doua conditii: unu, sa nu ma doara deloc, nici macar injectia, si doi, sa fiu primul client pe ziua respectiva".

Strategia nu e tocmai rea, insa chiar si asa artistul admite ca, uneori, ii "curg lacrimi siroaie de durere". "Mie de durere mi-e groaza!", recunoaste cantaretul, care in prezent se confrunta cu o infectie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)