Replica Olgutei Vasilescu pentru Iohannis: Pai cine a promulgat Legea Bugetului? Nu mai stie ce a semnat?

Miercuri, 23 Mai 2018, ora 07:29

10443 citiri

Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a avut o reactie retorica marti seara, pe o retea de socializare, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a intrebat Guvernul daca mai are bani de pensii si salarii pana la sfarsitul anului.

"Klaus Johannis: "Mai aveti bani de pensii si salarii?" Pai cine a promulgat Legea Bugetului de Stat acum cateva luni? Nu mai stie ce a semnat?", scrie pe Facebook Olguta Vasilescu.

Amintim ca, marti seara, seful statului a cerut coalitiei PSD-ALDE sa spuna clar ce are de gand sa faca cu Pilonul II de pensii, aratand ca toate scenariile avansate dar neasumate pot induce ideea ca Guvernul a ramas fara bani. Asadar, Iohannis a solicitat Executivului sa spuna public daca mai are bani sa plateasca salariile si pensiile pana la sfarsitul anului.

Va recomandam un interviu elocvent despre situatia absorbtiei fondurilor europene de catre tara noastra - Adevarul despre banii europeni: De ce ni-i dau? De ce nu-i luam? Cum vin comenzile politice, dezastrul din MFE si care sunt solutiile

B.B.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (20)