Dupa ce a fost arestat pentru mita, Solomon este premiat de americani pentru anticoruptie

Luni, 27 Februarie 2012, ora 10:05

3149 citiri

Foto: Arhiva

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a laudat intr-o conferinta de presa ca a fost premiat de americani pentru proiectele sale de lupta contra coruptiei.

Solomon sustine ca Primaria Craiovei a fost premiata de o directie de la New York apartinand Natiunilor Unite pentru lupta contra coruptiei. Potrivit uneperistului, citat de Romania Tv, institutia pe care o conduce a primit premiul doi de la organizatia din SUA.

Anuntul sau a fost comentat, ironic, de senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu.

"Ori e o comicarie a cuiva care a vrut sa faca glume pe spinarea primarului care a stat jumatate de mandat 'la armata' (...), ori Natiunile Unite au cel mai prost serviciu de cercetare a celor carora le confera diplome. (...) Locul intai cine sa-l fi luat, oare? Primaria Cluj Napoca? Nu e asta cel mai tare banc?", a scris Olguta Vasilescu pe blogul personal.

Antonie Solomon, arestat pentru 29 de zile (Video)

Solomon a fost arestat preventiv, in urma cu doi ani, fiind acuzat ca ar fi primit mita 50.000 de euro de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti pentru a-si indeplini in mod necorespunzator atributiile de serviciu legate de exercitarea functiei de primar al municipiului Craiova si de presedinte al Comisiei de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale a municipiului Craiova.

D.R.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)