Sebastian Lazaroiu: Wtf! De cand face Playboy politica?

Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 11:04

2064 citiri

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, a postat pe pagina sa de Facebook coperta revistei pentru adulti Playboy, pe care aparea o tanara, si comentariul "Wtf! De cand face Playboy politica?"

Referirea era la titlul articolului principal din revista - "Alba ca Zapada exista", in care protagonista e o tanara bruneta cu forme apetisante si, deloc surprinzator, goala.

Gluma lui Lazaroiu era o aluzie la conceptul pe care chiar el l-a lansat in politica, cel referitor la aparitia unei formatiuni pe care a denumit-o "Alba ca Zapada" si despre care a spus ca va castiga alegerile din anul 2012.

In opinia sa, aceasta ar fi o forta de dreapta, cu un program modernizator si fara probleme de coruptie. Discutia despre "Alba ca Zapada" a pornit in urma cu aproape un an, cand Lazaroiu a lansat-o in presa, starnind valuri si foarte multe speculatii. Ulterior, el a explicat ca Alba ca Zapada e "conceptul operational" al unei "Miscari Populare", o alianta a fortelor de dreapta.

Mai multi dintre prietenii online ai lui Lazaroiu au apreciat analogia dintre modelul Playboy si politica. "Inca o dovada ca sunteti genial, domnule Lazaroiu", a postat unul dintre ei. Altii s-au concentrat mai mult pe tanara, spunand ca "E mortala". Probabil nu era o referire la miscarea politica.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)