Lazaroiu: Vosganian, alt fraier - Antonescu a promis la jumatate din PNL ca va fi in guvern

Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 08:51

2192 citiri

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a comentat afirmatia liberalului Varujan Vosganian, care a declarat ca prezenta sa in viitorul guvern este 100% sigura.

Astfel, Sebastian Lazaroiu il numeste, pe Facebook, pe Vosganian "alt fraier", mentionand ca presedintele PNL Crin Antonescu le-a facut aceeasi promisiune si altor membri din partid.

"Varujan Vosganian, pe blog: Antonescu a spus ca prezenta mea in Guvern e previzibila 99%. S-a adaugat si acel 1% care lipsea. Alt fraier. Crin a spus ca Varujan va fi 99% in guvernul Ponta. Si ca nu e 100% pentru ca nu a vorbit cu Vosganian. Se pare ca au vorbit intre timp.

Vosganian: Prezenta mea in viitorul Guvern este 100% sigura

Doar ca nu va fi nici un guvern Ponta dupa 9 decembrie. Pentru stiinta lui Vosganian, Crin a promis la cel putin jumatate din PNL ca vor fi in guvernul Ponta. Lui i-a propus public ca stie ca ii place sa fie gadilat", a notat Lazaroiu.

Consilierul prezidential a mai scris ca Tariceanu "va avea o misiune grea cand va prelua partidul in opozitie", exemplificand ca PNL are membrii "slabi" precum Varujan Vosganian.

Varujan Vosganian afirma pe blog ca a avut "un schimb de mesaje" cu Crin Antonescu in urma declaratiei liderului PNL potrivit careia "intr-o proportie de 99%" va face parte din viitorul guvern, precizand ca aceasta din urma discutie a adaugat "acel 1%" care lipsea pentru un scor perfect.

D.R.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (12)