Lazaroiu: In 2012, probabilitatea ca USL sa obtina 50% este zero

Luni, 22 August 2011, ora 14:21

2539 citiri

Foto: Arhiva

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat luni ca este putin probabil ca la alegerile parlamentare, din 2012, USL sa obtina 50%, avand in vedere ca rezultatele alegerilor partiale de duminica arata ca Uniunea a obtinut doar 45%.

"Daca ieri (duminica n.red.) au fost alegeri in cele mai favorabile colegii ale USL si scorul maxim pe care l-au obtinut a fost 45%, care e probabilitatea ca USL sa fi luat 50%, ieri, daca erau alegeri? Avand in vedere ca media intotdeauna este mai mica decat maximul, probabilitatea era zero. Probabilitatea ca USL sa ia 50%, cand in cele mai bune colegii ia 45%, este zero", a declarat luni Lazaroiu, informeaza Mediafax.

Ministrul Muncii a mai spus ca nici implicarea unui post de televiziune in campanie nu i-a ajutat pe candidatii USL.

"Antena 3 s-a implicat activ de partea candidatilor USL in campania asta . A vrut sa arate utilitatea pe care o are in obtinerea celor 50%, dar si pentru cele 20 de locuri pe care PC le-a negociat. La ce a fost utila Antena 3 si de ce USL le da 20 de locuri celor de la PC?", a intrebat Lazaroiu.

Rezultate oficiale alegeri: USL castiga in Maramures, PDL in Neamt

Candidatul USL, Florin Tataru, a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, in timp ce candidatul PDL Adrian Radulescu a castigat alegerile din Colegiul uninominal 6 Neamt.

Adrian Radulescu, candidatul PDL la fotoliul de deputat de Neamt, a castigat alegerile cu 17.186 de voturi (54,95%). Candidatul USL a obtinut 14.089 de voturi (45,05%) din sufragii din totalul de 31.949 de voturi exprimate.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (21)