Dureri cumplite pentru Larisa Iordache la Jocurile Olimpice. Gimnasta luptă din toate puterile pentru a concura în finala de la bârnă. "Nu poate să împingă în picior pentru coborâre " VIDEO

Autor: Teodor Serban

Luni, 02 August 2021, ora 10:36

7895 citiri

Larisa Iordache. Foto: Facebook / Federatia Română de Gimnastică

Larisa Iordache resimte încă dureri la picior după entorsa suferită în sesiunea de calificări.

Gimnasta trage tare pentru a putea fi în finala de la bârnă, marti, la ora 11.50, în România.

Antrenorul sportivei a oferit ultimele detalii despre starea Larisei Iordache.

"O doare piciorul, nu poate să împingă în el pentru coborâre și pentru flick-flack-ul de 360 de grade. A reușit să facă două flick-uri, o piruetă, dar deocamdată e greu. Sperăm să mai scadă intensitatea durerii.

Infiltrații a făcut o singură dată la clinica din Satul Olimpic, în rest e pe tratament fizioterapeutic, antiinflamatorii. Cei din staff-ul medical se ocupă extraordinar de situație, doamna doctor Torje, șeful echipei medicale Dan Tănase, Vasile Oșean de la lotul de canotaj, toți sunt focusați pe recuperarea Larisei.

Nu e speriată, fiindcă nu-i e teamă de nicio adversară, ci e dezamăgită că nu se poate pregăti așa cum trebuie. Le vede pe celelalte fete cum se antrenează normal, ea e nevoită să fie circumspectă, nu e plăcut", a spus antrenorul gimnastei, Cristi Moldovan, pentru gsp.

Pentru finala de la bârnă se așteaptă și decizia americancei Simone Biles, cea care s-a retras din patru finale din cauza unor probleme medicale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)