Succes cu carul pe scena, ghinion teribil in dragoste. Cireasa de pe tort: a ramas si fara caine!

Autor: Anca Serghescu

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 12:57

3137 citiri

O vorba veche spune ca nu poti avea succes si in cariera si in amor, iar ceea ce i se intampla lui Lady Gaga pare sa confirme asta. Vedeta a fost parasita de iubit, acesta reprosandu-i ca e "casatorita" cu scena.

Vedeta avea, din 2011, o relatie cu actorul Taylor Kinney, care insa ajunsese sa o vada o data la cateva saptamani, relateaza ContactMusic.

In plus, acesta se saturase de alter ego-urile iubitei sale, care ajunsese sa scrie cantece sub dus si sa viseze tinute, dupa cum a declarat un apropiat al cuplului pentru The Sun.

Mai mult de atat, vedeta era mereu insotita de o echipa de bodyguarzi si de asistenti. Practic, ea si Taylor ajunsesera sa doarma impreuna doar o noapte pe luna, a mai spus acesta.

Vedeta de 27 de ani trece printr-o perioada incarcata de ghinioane. In februarie s-a operat la sold, de o vreme tot mai multi prieteni ii intorc spatele, atacand-o cu declaratii in presa, iar saptamana trecuta i-a murit si catelusa Alice.

In timp ce Lady Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, s-a cufundat cu si mai mare avant in munca, pentru a-si pansa sufletul ranit de despartire, Taylor a fost deja fotografiat in compania mai multor tinere, semn ca deja se reorienteaza.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu