Klaus Iohannis, fata de Iurie Leanca: Nu am resentimente. Campania a trecut

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 15:18

6102 citiri

Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Chisinau, ca nu are resentimente fata de premierul moldovean Iurie Leanca, din moment ce campania a trecut. In plus, spune el, "intotdeauna am privit spre viitor".

"A fost campanie electorala. Trebuie sa facem diferenta clara intre campanie - unde viata politica este mai speciala, mai agitata, cu accente care in politica nu s-ar pune. Eu nu am resentimente. Pentru mine campania electorala s-a incheiat. Eu intotdeauna am privit spre viitor. Noi mergem inainte sa vedem viitorul", a afirmat Klaus Iohannis la Pro TV Chisinau, conform Unimedia.

"Nu am niciun resentiment in acest caz. Campania a fost campanie. S-a incheiat. A fost un vot foarte clar. Noi mergem inainte si construim viitorul", a mai adaugat Klaus Iohannis.

Ce asteapta Republica Moldova de la Klaus Iohannis

Premierul moldovean Iurie Leanca a fost prezent la lansarea lui Victor Ponta pentru alegerile prezidentiale, declarand deschis sustinerea fata de acesta.

Presedinte ales Klaus Iohannis s-a intalnit, vineri, la Chisinau, neoficial, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofte, avand si o intrevedere oficiala cu Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat.

Iohannis este insotit in vizita in Republica Moldova de co-presedintele PNL, Vasile Blaga, si de prim-vicepresedintele Mihai-Razvan Ungureanu.

Duminica, in republica Moldova au loc alegeri parlamentare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)