Iohannis: Sper ca pana la sfarsitul acestui an sa avem o prima forma a Proiectului pentru tara

Marti, 18 Iulie 2017, ora 20:43

2220 citiri

Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca o prima forma a Proiectului pentru tara va fi realizata pana la sfarsitul acestui an.

"Stam destul de bine, chiar saptamana trecuta a avut loc o noua sesiune, s-au facut cativa pasi si speranta mea este sa reusim sa ne miscam ca pana la sfarsitul acestui an sa avem o prima forma cu care pe urma sa intram in anul centenarului", a declarat Iohannis, dupa ce a participat la ceremonia militara cu ocazia a 100 de ani de la batalia de la Marasti.

El a aratat ca batalia de la Marasti a avut o insemnatate deosebita, castigarea sa fiind materializata in formarea Romaniei Mari.

"Atunci, in 1917, a existat aceasta dorinta, dar nu a avut nimeni garantia ca asa se va intampla, asa cum astazi toti romanii spera sa ne intelegem sa dezvoltam Romania si Romania sa devina o tara prospera, stabila, europeana si sper ca peste inca o suta de ani sa constate cei care vor trai atunci ca ne-am facut noi toti treaba impreuna si asta s-a intamplat", a afirmat Iohannis.

Iata ce a declarat Klaus Iohannis despre centenarul Marii Uniri, la 140 de ani de la obtinerea independentei de stat a Romaniei

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu