Iohannis cere scuze pentru gafa cu "ghinionul": Am avut o zi proasta

Autor: Diana Toea

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 22:06

7680 citiri

Klaus Iohannis a cerut scuze in mod public, luni seara, pentru ca a spus ca profesorii care nu si-au pemis sase case au avut "ghinion".

Candidatul ACL la presedintie a declarat, la B1 TV, ca a fost un raspuns "foarte neinsipirat", dar s-a justificat precizand ca avusese o zi proasta cand a facut acea afirmatie.

"A fost un raspuns foarte neinspirat si chiar cred ca acum e momentul, daca cineva s-a simtit jignit, sa-mi cer scuze in public. Recunosc, am avut o zi proasta si, daca afirmatia nefericita a suparat pe cineva, imi asum vina, imi cer scuze", a precizat Klaus Iohannis.

Un profesor din Romania, care a avut "ghinionul" sa nu-si permita 6 case, ii raspunde lui Iohannis

Presedintele PNL a acontinuat spunand ca "ghinionul exista inca la dascali", intrucat, "in ultimii 25 de ani, dascalii au avut ghinion fiindca nicio guvernare n-a vrut sa-i bage in seama".

Prezidentiabilul ACL a fost intrebat saptamana trecuta, intr-o emisiune televizata, ce le transmite dascalilor care au muncit o viata intreaga, dar care nu isi permit atatea locuinte. Klaus Iohannis a raspuns sec: "Ghinion".

Klaus Iohannis, gafa uriasa: Profesori care nu au sase case? Ghinion! (Video)

Acesta a sustinut in repetate randuri ca si-a cumparat toate cele sase case "prin munca cinstita", din banii de meditatii, dupa ce a fost acuzat de numeroase voci oponente ca ii sfideaza pe profesorii care fac la randul lor pregatire cu elevii, dar care nu au strans o asemenea avere.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (27)