Fosta iubită a unui mare fotbalist și-a făcut a 16-a operație la sâni și a anunțat o ”reducere” de Ziua Îndrăgostiților FOTO

Autor: Teodor Serban

Marti, 14 Februarie 2023, ora 09:55

975 citiri

Katie Price

Katie Price (44 de ani), una dintre cele mai apreciate fotomodele din Marea Britanie, le-a rezervat o surpriză fanilor de Ziua Îndrăgostiților.

Katie, care a avut recent cea de-a 16-a operație de mărire a bustului pentru a obține „cei mai mari sâni din Marea Britanie”, a pozat în lenjerie intimă din dantelă pe Instagram, fără sutien, anunțându-și admiratorii de o reducere de preț pe contul ei de OnlyFans, platforma unde se poate viziona conținut erotic contra-cost.

„Atât de mult conținut pe care abia aștept să-l împărtășesc”, a menționat vedeta care este și mamă a cinci copii, precizând că oferta este valabilă întreaga săptămână, cu ocazia Valentines Day.

Katie Price e cunoscută și în lumea fotbalului prin relația pe care a avut-o cu fostul mare atacant Dwight Yorke, consacrat în tricoul lui Manchester United, cu care are un copil afectat de mai multe boli, inclusiv de autism.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu