Vezi cum explica Mourinho umilinta Realului la Barcelona

Autor: Marius Doroftei

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 08:25

4084 citiri

Antrenorul celor de la Real Madrid, Jose Mourinho, era ravasit la finalul derbiului cu FC Barcelona, pierdut de "galactici" cu scorul de 5-0, insa a mascat acest lucru destul de bine la conferinta de presa.

"Unii au jucat la nivel maxim, in timp ce altii au facut-o foarte prost. E doar o infrangere, nu o umilinta", a inceput Mourinho seria explicatiilor.

Tehnicianul portughez crede ca Messi & Co. au castigat intalnirea in prima repriza, din cauza gafelor de nepermis ale defensivei Realului.

"Am primit doua goluri aproape ridicole. Stiam ca daca lasam spatii in defensiva, acestea ne-ar putea face mult rau pe contraatacul lor."

Mourinho nu a dorit insa sa-si atace jucatorii, transmitandu-le doar ca trebuie sa se antreneze mult mai intens pentru a continua lupta pentru titlu.

"Trebuie sa avem caracter. Cand castigi titluri, poti plange de bucurie, insa cand primesti 5 goluri, trebuie sa iesi de pe teren cu gandul la antrenament, la joc si la victorie", a mai spus antrenorul.

"The Special One" a incheiat cu o promisiune pentru revansa, in returul de la Madrid.

"Saptamana trecuta aveam un punct mai mult ca ei, acum avem cu doua mai putin. Am spus intotdeauna ca Barcelona e un produs finit iar noua ne mai trebuie mult pentru a ajunge la acel nivel.

Anul trecut am plecat de la Barcelona, cu Inter, cu o infrangere in primul meci, dar ne-am intors si am castigat calificarea in finala Ligii Campionilor", a incheiat Mourinho.

Real Madrid a pierdut fara drept de apel derbiul cu FC Barcelona, scor 0-5, si a cazut pe pozitia secunda in clasamentul din Primera Division.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)