Jose Mourinho primeste o oferta surpriza: "Banii nu sunt o problema pentru clubul nostru"

Luni, 07 Ianuarie 2019, ora 21:05

6911 citiri

Foto: captura Sky Sports

"Banii nu sunt o problema" pentru a-l aduce pe Jose Mourinho, a asigurat luni Luis Filipe Vieira, presedintele clubului portughez de fotbal Benfica Lisabona, care a renuntat la antrenorul Rui Vitoria, scrie EFE.

"Cui nu i-ar placea sa-l aiba pe Mourinho? Daca el spune maine ca da, vine imediat", a declarat Vieira pentru televiziunea portugheza SIC.

Intrebat daca este posibil sa aduca un antrenor atat de scump ca Mourinho, Vieira a raspuns: "banii nu sunt o problema pentru Benfica". El a recunoscut insa ca nu a vorbit pana acum cu "The Special One".

Vieira a indicat ca numele noului antrenor nu va fi cunoscut pana saptamana viitoare. El a adaugat ca de pregatirea Benficai se va ocupa, ca interimar, cel care a fost pana acum antrenorul secund al echipei, Bruno Laje.

Benfica l-a demis vineri pe antrenorul portughez Rui Vitoria, care a pregatit echipa trei sezoane si jumatate, castigand de doua ori campionatul si Supercupa Portugaliei si o data Cupa Portugaliei si Cupa Ligii. Tehnicianul a platit pentru rezultatele slabe din actuala stagiune, care au facut ca echipa sa fie doar pe pozitia a patra a clasamentului.

Mourinho a fost concediat pe 18 decembrie de Manchester United, la carma careia s-a aflat doi ani si jumatate. Portughezului i-au fost reprosate stilul de joc al echipei si rezultatele sub asteptari.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu