Ce barbati sunt cei mai buni amanti - Jennifer Lopez raspunde

Marti, 03 Martie 2015, ora 15:10

8013 citiri

Foto: ContactMusic

Jennifer Lopez, de trei ori casatorita si divortata, cu relatii pe care nu le-a putut tine departe de ochii presei, a raspuns recent unei intrebari indiscrete, referitoare la performantele domnilor care i-au trecut prin dormitor.

Cantareata, care a fost maritata cu chelnerul Ojani Noa, dansatorul Cris Judd si cantaretul Marc Anthony, logodita in trecut cu Ben Affleck si cu o relatie de durata cu dansatorul Casper Smart, dar si cu P. Diddy, a recunoscut ca nu toti fostii parteneri au impresionat-o in dormitor, informeaza ContactMusic.

Vedeta in varsta de 45 de ani, mama a doi copii (gemenii Max si Emme), a declarat pentru revista Loaded ca amantii cei mai buni sunt, in viziunea ei, dansatorii si cantaretii.

Un actor, despre o scena de sex cu Jennifer Lopez: A fost jenant

In ciuda notorietatii sale si a frumusetii recunoscute, Jennifer Lopez a avut si ea parte de dezamagiri. Vedeta nu s-a sfiit sa recunoasca, fara ocolisuri, ca a fost inselata: "Am fost in relatii in care au fost infidelitati si ajungeai sa simti ca ai facut ceva rau, ca ar fi ceva in neregula cu tine, ca nu i-ai fost de ajuns, tot felul de sentimente cu care sa te lupti".

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)