Muresan, revoltat de greselile de arbitraj comise impotriva Stelei

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 18:02

1802 citiri

Iuliu Muresan, presedintele celor de la CFR Cluj, se declara revoltat din cauza erorilor de arbitraj comise la meciul Steaua-Poli Iasi. Acuzat de Becali ca ar "umbla" la arbitri pentru a-i impiedica pe "ros-albastrii", Muresan sustine ca nu echipa sa face jocurile in fotbalul romanesc.

"Ce legatura are arbitrajul cu CFR-ul? M-a revoltat tusierul, insa am inteles ca a fost primul lui meci. A gresit, dar a gresit si impotriva celor de la Iasi. Au fost doua greseli identice. Multe greseli in general. Acest Balaci ne-a arbitrat si pe noi cu Pandurii si am zis ca e arbitrul de baschet. Insa ce legatura are ce spune Becali cu noi? Sa raspunda CCA-ul de ce are arbitri de baschet.

Nu comentez ce spune Becali, sunt aberatii. Arbitrul a gresit revoltator. Kapetanos era cu doi metri in spatele fundasilor. E incredibil cum a gafat! Si eu eram revoltat in fata televizorului.

Daca cineva face jocuri in fotbalul romanesc, sigur nu e CFR-ul. Toata lumea stie acest lucru. Suntem pe locul 1 si reincepe circul de acum doi ani cand am fost cu Steaua in lupta, se spunea anumite lucruri, dar pana la urma s-a vazut cine a fost corect si cine nu. Ma astept la atacuri murdare. Acelasi club, aceeasi oameni, aceeasi maniera. Noi suntem eleganti", a declarat Iuliu Muresan la Sport.ro.

Steaua a castigat greu disputa cu Poli Iasi, din cadrul etapei cu numarul 27 a Ligii 1, scor 2-1, insa disputa a fost marcata de grave erori de arbitraj.

M.D.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)