Petra Kvitova analizeaza duelul cu Irina Begu de la Sankt Petersburg

Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 18:41

8894 citiri

Foto: Captura video Twitter

Petra Kvitova, dubla campioana la Wimbledon, a facut o scurta analiza a duelului cu Irina Begu, din optimile de finala de la Sankt Petersburg.

Sportiva ceha spune ca fiecare meci este dificil si ca va incerca sa se concentreze asupra jocului ei.

Cu toate acestea, Kvitova a recunoscut ca romanca se afla intr-o perioada in care practica un tenis de calitate si ca va avea de muncit pentru a o invinge.

"Intotdeauna iau turneele meci cu meci pentru ca stiu ca in tenis fiecare zi e diferita. Fiecare meci e dificil asa ca nu conteaza in realitate cu cine joci. Eu incerc sa ma concentrez asupra mea si asupra jocului meu.

Dar, bineinteles, tenisul este un sport individual si uneori rezultatul depinde si de advesara. Eu sunt intr-un moment in care joc bine, dar si Begu evolueaza excelent. Trebuie doar sa ma concentrez asupra mea la ora meciului", a spus Kvitova, conform WTA.

Sportiva ceha a trecut de runda inaugurala de la Sankt Petersburg dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 7-6, 6-1, pe Andrea Petkovic.

Partida dintre Irina Begu si Petra Kvitova, din turul doi al intrecerii din Rusia, se va disputa joi dupa-amiaza.

Turneul de la Sankt Petersburg e dotat cu premii in valoare totala de 776.000 de dolari si se desfasoara in perioada 29 ianuarie - 4 februarie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)