Fostul internațional Ionel Ganea șochează: ”Poate vine nenea Putin și ne scapă!”

Autor: Teodor Serban

Marti, 15 Martie 2022, ora 14:44

3072 citiri

Ionel Ganea

Încercând să analizeze situația fotbalului românesc, fostul fotbalist Ionel Ganea (48 de ani) a oferit o declarație deplasată, referindu-se la președintele Rusiei, Vladimir Putin.

„Nu vedeți unde a ajuns fotbalul românesc? E în colaps financiar. Și Liga Profesionistă, și Federația. Niciodată n-am mai văzut fotbalul românesc în halul acesta. Poate ne ajută nenea Putin să curețe fotbalul românesc de mizerii”, a spus Ganea pentru Fanatik.

”Cam așa e treaba. Iar culmea culmilor este că, de când s-a înființat Federația Română de Fotbal, nu a fost niciodată în istorie un președinte care să nu aibă contracandidat. E o strategie mincinoasă, care nu e de viitor Uitați-vă unde am ajuns! Nu mai jucăm în nicio o cupă europeană, nu mai vin jucători tineri din urmă. E foarte dureros.

Cred că Mircea Sandu și Dragomir au făcut foarte multe pentru fotbalul românesc. Greu va mai face cineva ce au făcut. Erau deștepți. Din păcate, interesul național a devenit interes personal. Greu mai scăpăm de necazul ăsta”, a completat Ionel Ganea pentru sursa citată.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)