Ion Stan cere ridicarea interdicitiei de a parasi tara - vrea la control in Germania

Luni, 18 Februarie 2013, ora 17:10

2625 citiri

Foto: ziardambovita.ro

Deputatul Ion Stan, fost PSD, a cerut ridicarea restrictiei de a parasi tara, argumentand prin faptul ca trebuie sa efectueze un control medical in Germania.

Ion Stan a spus, luni, ca trebuie sa ajunga la un control medical in Germania, din cauza starii de santate tot mai proaste, informeaza B1 Tv.

Aceasta este a treia oara cand deputatul cere ridicarea restrictiei de a parasi tara, dupa cele doua cereri similare de la sfarsitul lunii decembrie.

Pe 27 decembrie, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea deputatului de ridicare a masurii instituite de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Ion Stan nu poate parasi tara

Ion Stan este acuzat de fapte de coruptie, dupa ce a primit mita in valoare de 130.000 de lei. El a demisionat din PSD, pe 21 decembrie, dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a sa, iar presedintele PSD, Victor Ponta, i-a cerut acest lucru.

Parlamentarii din Camera Deputatilor au respins astfel cererea de ridicare a imunitatii deputatului PSD, asa cum cerusera procurorii DNA.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput pe 22 noiembrie urmarirea penala a politicianului pentru trafic de influenta.

In ordonanta de incepere a urmaririi penale se arata ca, in perioada 12-14 noiembrie 2012, Ion Stan a pretins de la un denuntator 130.000 lei, bani destinati pentru achizitionarea combustibilului necesar unor autoturisme ce urmau a fi folosite in cursul campaniei electorale, precum si pentru achizitionarea unor produse alimentare ce urmau a fi impartite in preajma alegerilor parlamentare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)