Dancu l-a sabotat pe Iliescu la lansare

Vineri, 11 Iunie 2010, ora 07:30

3262 citiri

Suparat pe grupul de tineri care i-au deranjat lansarea cartii pe care a scris-o ca sa dea replica la alta carte, in care este acuzat de diverse chestii, Ion Iliescu le-a ordonat scurt supusilor sa constituie o comisie de ancheta.

Cum nu era vorba despre misterele revolutiei sau ale mineriadelor, ci de o comisie dornica sa-si arate aleasa pretuire, oamenii n-au precupetit niciun efort si au venit la Iliescu avand in dinti rezultatele investigatiei.

Ce i-or fi spus, cine i-o fi pus pe aia... Ganditorul problemelor globale a marturisit in fata unui grup de initiati ca mizerabilul si-a lansat cu o jumatate de ora inainte propria carte, a dat mana cu golanii si: poarta numele de Dancu Vasile Sebastian, nascut la 25.11.1961 in Nasaud, domiciliat in Cluj, b-dul Nic. Titulescu nr. 20/37, 3400, tel. 0723 300 120, email vasile.dancu@gmail.com, stare civila: casatorit cu Maria, copiii Adriana Aurelia (1987) si Adrian Sebastian (2001), limbi straine: engleza, franceza, hobby-uri: fotbalul, literatura, muzica, pasionat de perspective sociale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (11)