Verdictul lui Ion Craciunescu dupa cea mai controversata faza de arbitraj din derbiul FCSB - Dinamo

Duminica, 06 Octombrie 2019, ora 09:02

9419 citiri

Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta

Fostul celebru arbitru roman Ion Craciunescu, singurul central din Romania care a arbitrat o finala de UEFA Champions League, s-a pronuntat in legatura cu cea mai controversata decizie de arbitraj de la derbiul de sambata seara, FCSB - Dinamo, scor 1-1.

La acest scor, in minutul 43, dinamovistii au cerut penalti la o faza la care mingea l-a lovit in mana pe Iulian Cristea, in careul stelist. Istvan Kovacs nu a considerat aceasta faza o infractiune si a lasat jocul sa curga.

Nistor centrase cu bolta in careu, Montini a reluat cu capul, Balgradean a respins pana la Popescu, care a sutat din apropiere, mingea lovindu-l atunci in mana pe Cristea, dupa cum puteti vedea in imagini VIDEO pe acest link.

La pauza partidei, Ion Craciunescu a explicat in studioul DigiSport: "Da, mie asa mi s-a parut, ca se poate acorda penalti, pentru ca mana aceea este departata de corp, nu este intr-o pozitie normala", puncta fostul mare arbitru roman.

Si Ionel Danciulescu a fost categoric, tot intr-o interventie pentru DigiSport: "Parerea mea este ca eu cred ca am avut si un 11 metri".

Pana la urma, partida s-a terminat 1-1, intre cele doua mari rivale, iar din tabara stelistilor au inceput acuze grave de viciere rezultat, in privinta lui Istvan Kovacs:

Gigi Becali, reactie dura dupa derbiul FCSB - Dinamo, la adresa lui Istvan Kovacs: Nu vrea el. E impotriva noastra

Mihai Stoica l-a luat si el la tinta pe Istvan Kovacs dupa derbiul FCSB - Dinamo: "Are procentaj bun baiatul"

Cele doua echipe raman vecine de clasament, insa sunt in continuare departe si de play-off.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu