Craciunescu a rabufnit: Suntem rusinea Europei!

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 18:45

2786 citiri

Ion Craciunescu, fostul sef al CCA, a reactionat dur dupa greselile comise de arbitrul belgian Boucaut la derbiul Steaua - Dinamo.

Fostul mare central sustine ca arbitrajul romanesc a ajuns de rasul Europei atat din cauza "snobismului patronilor din fotbalul romanesc", cat si a lipsei de organizare a fluierasilor autohtoni.

"Se intampla ca suntem rusinea Europei! Presul Europei! Iar arbitrii din Romania isi merita soarta, merita tot ce li se intampla! N-au fost in stare sa se organizeze intr-un sindicat, ca sa se apere. Se pornisera sa faca asta, dupa care s-au oprit. Isi merita soarta si ei!

Vor lua oameni de pe strada sa arbitreze derbiurile din Romania! Sa mearga in Spania, ca somajul acolo e cam 25 la suta si sa ia someri de pe strazi sa conduca meciurile din prima liga romaneasca! Finalul sezonului trecut a fost influentat de greseala unui strain, croatul de la 'U'-CFR, acum acest belgian a gresit la Steaua-Dinamo. Dar nu se invata minte!", a declarat Craciunescu pentru site-ul gsp.ro.

Belgianul Alexandre Boucaut le-a refuzat doua penaltiuri celor de la Dinamo in derbiul pierdut cu 1-3 in fata Stelei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)