Un fotbalist de la FCSB i-a cerut lui Ioan Becali 40.000 de euro: „Bă, tu joci la păcănele?”

Autor: Iulian Anghel

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 16:51

4483 citiri

Ioan Becali l-a pus la punct pe Ianis Stoica FOTO facebook

Ioan Becali, vărul lui Gigi Becali, a fost pus într-o situație inedită de unul dintre fotbaliștii echipei patronate de acesta.

Ioan Becali a povestit cuum a fost sunat de un fotbalist, care i-a cerut 40.000 de euro. „Ianis Stoica a venit la noi, a zis că putem colabora, că semnăm cu precontract, dar nu am semnat un contract adevărat. Un precontract, în care el ia responsabilitatea că e cu noi şi încet, încet… După care a venit şi a zis că vrea 40.000 de euro împrumut. « Bă, tu joci păcănele ca băiatul lui Florentin Petre? Ce faci? » . « Că-mi trebuie o maşină, îmi trebuie cutare ».

Am zis că-mi văd de treabă. Nu i-am dat şi am zis că nu mai semnăm niciun precontract şi am zis să joace şi dacă o fi ceva cândva mergem la patron şi te dăm. Nici nu mai vreau să semnez prea mulţi jucători, pentru că toţi « Alo, ai găsit echipă nea Giovanni? ».

Îi mai semnăm pe câţiva de care ne putem ocupa. Restul… Dacă mai avem ofertă, în proporţie de 80% dominăm piaţa. Ne mai scapă vreunul, precum Rareş Ilie, aia e”, a declarat Giovanni Becali, potrivit orangesport.ro.

Ianis Stoica a ajuns rezervă la FCSB, fiind abia a patra opțiune de atacant în viziunea lui Nicolae Dică. El ar fi avut o ofertă de la Grenoble, din Franța, care însă nu s-a concretizat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)