Esec de proportii pentru BlackBerry pe piata din SUA

Colaborator: Iulian Dumitrescu

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 10:30

2711 citiri

Foto: hicomm

Sistemul de operare BlackBerry 10 sarbatoreste primul an de viata, insa motivele pentru o aniversare plina de bucurii sunt putine.

Compania a cautat sa aduca in fata partea frumoasa a lucrurilor: in doar un an, sistemul operational a primit patru update-uri. Comparativ cu concurenta, care asteapta un an pentru a lansa o noua verisune, aceasta este o performanta, noteaza HiComm.

Cu toate acestea, vesti mai putin bune vin de la compania de cercetare CIRP (Consumer Intelligence Research Partners), care a dat publicitatii cele mai noi date despre cum isi impart principalii competitori piata din SUA.

In ultimul trimestru al lui 2013, dispozitivele inteligente ale BlackBerry au avut o cota de piata de 0%. Nu putem spune ca surpriza este chiar atat de mare, din moment ce in cea mai mare parte a trimestrului mentionat compania a fost mentionata mai mult la capitolul "se cauta cumparator".

iOS este lider in SUA, cu 48% din piata, urmat indeaproape de Android, cu 46%. Windows are numai 3% din piata, in timp ce altii isi disputa 3 la suta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu