Un barbat a deschis focul in trafic la Seattle: Doi oameni au murit

Joi, 28 Martie 2019, ora 10:55

3279 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Doua persoane au fost ucise si alte doua au fost grav ranite, miercuri dupa-amiaza, in Seattle, intr-un moment de varf al traficului, de un atacator care a deschis focul asupra a doua automobile si a unui autobuz, provocand ulterior o tamponare in momentul in care a incercat sa fuga intr-o masina furata.

Incidentul s-a produs intr-un cartier din nord-estul orasului, cand suspectul s-a apropiat de o femeie aflata la volanul unei masini dintr-o intersectie si a impuscat-o, dupa care a mers pe strada si a tras in directia unui autobuz, potrivit informatiilor furnizate de politie si citate de Reuters.

Soferul autobuzului a fost atins de gloante, dar a reusit sa intoarca autobuzul si sa se indeparteaza de atacator. Suspectul s-a indreptat apoi spre un al doilea autovehicul, o Toyota Prius si a deschis focul, ucigand soferul.

Pana la sosirea politiei, atacatorul s-a suit in Prius si a accelerat ciocnindu-se de o masina din trafic. In urma coliziunii, soferul acesteia si-a pierdut viata. Ofiterii de politie l-au urmarit si au reusit sa-l aresteze pe atacator.

Autoritatile nu au oferit imediat o explicatie in privinta motivatiei impuscaturilor sau a armei folosite.

Suspectul neidentificat a fost condus la spital, unde a ramas sub paza in timp ce a fost tratat de rani care nu ii pun in pericol viata.

Desi ranit in piept, soferul autobuzului a reusit sa se deplaseze pana la o targa pentru a fi transportat de paramedici la spital, potrivit ziarului Seattle Times.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu