Super Tuesday 3: Victorie clara a lui Trump, "Obama republican" se retrage

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 07:28

6318 citiri

Foto: Twitter/Donald Trump

Miliardarul Donald Trump a obtinut o victorie clara in primarele desfasurate marti in Florida, potrivit sondajelor prezentate de televiziunile americane.

Succesul omului de afaceri in varsta de 69 de ani a marcat sfarsitul aventurii prezidentiale a tanarului senator Marco Rubio, considerat un timp "Obama republican", dar incapabil sa castige in propriul bastion, potrivit AFP.

Super Tuesday 3: Ziua in care Donald Trump inca mai poate fi oprit

"Oamenii sunt furiosi (...) Este un tsunami politic, ar fi trebuit sa ne dam seama de asta inainte", a declarat Marco Rubio anuntand ca pune capat campaniei sale.

"Desi nu pare intentia Domnului ca sa devin presedinte in 2016, si poate niciodata, si cu toate ca mi-am suspendat campania, faptul ca am ajuns atat de departe arata cat de unica este America", a adaugat Marco Rubio in fata partizanilor din orasul sau natal, Miami, intr-un discurs denuntand implicit campania miliardarului Donald Trump.

"Multumesc, Florida!", a reactionat imediat pe Twitter Donald Trump. Omul de afaceri din New York, pe care nimeni nu ar fi pariat in urma cu noua luni, s-a apropiat mai mult de obiectivul sau: sa poarte culorile republicanilor la prezidentialele de la 8 noiembrie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (4)