O femeie a fost injunghiata la Sydney de un barbat care striga "Allah Akbar". Oamenii de pe strada l-au prins inaintea Politiei (Video)

Marti, 13 August 2019, ora 13:48

4447 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Politia australiana a arestat un barbat care a injunghiat o femeie, pe strada, in centrul orasului Sydney, si a urmarit mai multe alte persoane strigand "Allah Akbar" ("Allah e mare"), au declarat martori ai scenei.

Politia a confirmat arestarea atacatorului si a anuntat ca victima se afla in stare "stabila", arata AFP.

Barbatul a fost imobilizat initial de mai multi oameni care au inceput sa il urmareasca pe strada. Atacatorul a fost prins, iar barbatii respectivi au pus pe el doua scaune pentru a-l imobiliza.

Imagini difuzate de presa australiana surprind un barbat care sare pe capota unei masini urland "Allah Akbar", agitand un cutit si tipand "omorati-ma!".

O martora a scenei, Megan Hayley, a declarat pentru AFP ca agresorul, inarmat cu un imens cutit de bucatarie, a urmarit alte persoane in cartierul de afaceri din Sydney, dupa ce a injunghiat o femeie.

"Cinci sau sase persoane s-au lansat in urmarirea sa, pentru a-l opri", a declarat ea, "si au reusit sa-l prinda si sa-l imobilizeze".

Iata si momentul prinderii atacatorului:

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (10)