Gafa devenita viral a guvernului australian: O poza in care prim-ministrul are doua picioare stangi

Miercuri, 09 Ianuarie 2019, ora 13:38

10687 citiri

Foto: Scott Morrison

Premierul australian Scott Morrison pare sa aiba doua picioare stangi intr-o fotografie ce trebuia sa fie un portret de familie perfect publicat pe site-ul oficial al politicianului.

Potrivit The Guardian, este vorba despre un esec de prelucrare a fotografiei in Photoshop. Acum imaginea a devenit viral in mediul online si a fost distribuita de sute de ori cu hashtagul #shoegate.

Un purtator de cuvant al premierului a explicat ca Scott Morrison nu a cerut si nici nu a autorizat editarea fotografiei in Photoshop.

"Imaginea a fost prelucrata de Departamentul prim-ministrului si de Cabinet fara cunostinta sau acordul premierului", a declarat purtatorul de cuvant pentru sursa citata.

Modificarea fotografiei a fost decisa, deoarece Morrison a purtat la sedinta foto o pereche uzata de pantofi sport. Dupa ce fotografia a devenit viral in mediul online, premierul chiar a publicat pe Twitter perechea de incaltari scoasa din imagine.

"Un mesaj catre departamentul meu: Nu am cerut incaltari stralucitoare, dar daca trebuie sa photoshopati ceva, va rog sa va axati asupra parului de pe gambe (epilati-l), nu asupra picioarelor!", a scris Morrison in gluma pe reteaua sociala.

Iata si o imagine Inainte/Dupa prelucrarea in Photoshop:

A.D.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Declarație neașteptată a unui diplomat occidental. Știe mutarea surpriză a lui Putin de a opri războiul, în 5 minute
Cum ții doctorul departe, fără boli de inimă și accident cerebral: Un obicei nocturn reprezintă cea mai bună metodă

Sursa: Ziare.com

#premier Australia photoshop, #poza editata premier Australia, #picioare stangi Scott Morrison , #Australia

Vezi comentariile (2)