Donald Trump refuza din nou sa-si accepte infrangerea: "Nu recunosc nimic. Nu vom lasa niste alegeri aranjate sa ne fure tara"

Luni, 16 Noiembrie 2020, ora 08:22

6757 citiri

Dupa ce in urma cu cateva zile Donald Trump lasa impresia ca isi recunoaste infrangerea in fata lui Joe Biden, duminica, 15 noiembrie, a revenit cu mai multe postari pe retelele sociale prin care sustine ca alegerile au fost furate, iar el este adevaratul castigator.

Donald Trump se dezlantuie intr-un atac furibund asupra fostului sau consilier John Bolton, a carui carte i-a adus deservicii de imagine, scriu jurnalistii Digi 24. Trump a revenit pe Twitter cu noi mesaje prin care sustine ca el a castigat alegerile si vorbeste, din nou, despre fraudarea scrutinului din 3 noiembrie.

"A castigat, pentru ca alegerile au fost aranjate. Observatorilor nu le-a fost permis accesul, iar voturile au fost intabulate de o companie de stanga radicala, Dominion, cu o reputatie proasta si echipament prost care nu s-ar califica nici macar pentru Texas (pe care l-am castigat la diferenta mare), media tacuta si falsa si mai multe!", a scris Trump in urma cu cateva zile, fiind prima data cand presedintele in exercitiu a folosit verbul "a castiga" referindu-se la contracandidatul sau, Joe Biden.

Duminica, insa, Trump a revenit, tot pe Twitter, cu o postare scrisa cu majuscule: "Alegeri aranjate! Noi vom castiga!"

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (9)