Avion prabusit in Ucraina: Un mercenar rus si-a imbracat familia cu hainele victimelor

Autor: Alex Varzaru

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 11:23

9673 citiri

Foto: euromaidanpress.com

Un exemplu de cinism si de lipsa de moralitate este prezentat de presa ucraineana, dupa ce au aparut noi dovezi ca epava avionului MH-17, cazut in estul Ucrainei in imprejurari dramatice, a fost jefuita de separatistii rusi.

Serghei Danilov, un locuitor al orasului rus Ceboksari, s-a laudat pe reteua de socializare din Rusia Vkontakte cu "trofeele" gasite de el la locul prabusirii avionului malaezian MH-17, doborat de o racheta in regiunea Donbass, scrie EuroMaidan Press.

Olandezul care a fentat moartea - trebuia sa fie in ambele avioane Malaysia Airlines

Intr-una din poze, Serghei Danilov, care a luptat de partea insurgentilor Republicii Populare a Donetkului, arata o cescuta de cafea luata de la locul unde a cazut avionul. Pe spatele cescutei este trecut numele companiei malaeziene.

Nici familia luptatorului rus nu a fost uitata. El a facut o poza cu familia in care sotia, soacra si fetele sale poarta toate jachete bune din Olanda.

Avionul malaezian a fost doborat pe 17 iulie, dupa toate probabilitatile, de o racheta ruseasca sol-aer trasa separatistii care controlau zona. Catastrofa s-a soldat cu moartea a 298 de persoane, majoritatea fiind turisti olandezi.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (11)