A murit jucandu-se la calculator si a fost observat abia dupa 9 ore

Autor: Livia Stroie

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 20:31

9161 citiri

Foto: Gamershirts.net

Excesul de jocuri a facut inca o victima, un tanar din Asia murind intr-o sala de jocuri din Taiwan - in mod suprinzator, cadavrul a stat acolo ore intregi, pentru ca ceilalti gameri nici nu au observat.

Incidentul a avut loc intr-un Internet cafe din Taipei, unde tanarul in varsta de 23 de ani a intrat marti seara pentru a se juca "League of Legends", relateaza MSNBC.

La pranz, tanarul a fost vazut de o angajata vorbind la telefon, insa ulterior a decedat in urma unui stop cardiac, dupa epuizarea produsa de prelunga perioada petrecuta in fata calculatorului.

Acesta a fost gasit in pozitie sezanda, cu bratele intinse - ceilalti clienti nu au observat ca acesta a murit timp de noua ore, pentru ca erau atenti la propria lume virtuala.

Nu este prima oara cand cineva isi pierde viata in urma excesului de jocuri pe calculator: un sud-coreean a murit dupa o sesiune de joc de 50 de ore, un chinez si-a pierdut viata dupa ce s-a jucat in continuu trei zile, iar un alt gamer s-a jucat 15 zile fara oprire, dupa care s-a prabusit fara suflare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)