Un indonezian a capturat un crocodil de peste patru metri doar cu o frânghie. Bărbatul, considerat un erou în comunitate VIDEO

Autor: Victor Serban

Marti, 28 Iunie 2022, ora 14:56

3297 citiri

Crocodil de 4,3 metri, capturat de un indonezian FOTO CNN

Un bărbat indonezian a fost lăudat de consătenii săi pentru că a capturat un crocodil de 4,3 metri pe insula Sulawesi folosind doar o frânghie.

Reptila uriașă poate fi văzută într-un videoclip fiind capturată de Usman, care a explicat că aceasta cutreiera zona de cel puțin două zile, înspăimântând locuitorii.

„Dacă l-am fi lăsat, ar fi ajuns pe uscat și nu am fi putut să mergem în câmpurile de orez”, a spus bărbatul de 53 de ani.

"Sunt şi canale de drenaj în jurul drumurilor de aici, locuri unde pescuiesc localnicii. Ar fi fost periculos dacă s-ar ar fi ajuns pe canalele de drenaj. A trebuit să risc", a spus el.

Capturarea crocodilului a fost lăudată de alții din satul Ambau Indah. "Ceea ce a făcut Usman este apreciat de comunitate. Unii îl consideră chiar un act eroic, pentru că a salvat mulți oameni care ar fi putut deveni victime", a spus Umar Siddiq al Farizi.

În trecut, au avut loc mai multe atacuri ale crocodililor în zonă, a spus el. El a salutat, de asemenea, decizia lui Usman de a raporta autorităților capturarea, potrivit CNN.

„El (Usman) a considerat că acesta este un animal rar al cărui habitat a fost deteriorat de inundații. Usman a considerat că ar trebui protejat și nu ucis”, a spus Umar.

Crocodilul va fi eliberat înapoi în sălbăticie, a declarat un oficial de la Agenția locală pentru Conservarea Resurselor Naturale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)