Dodon isi indeamna sustinatorii sa treaca peste infrangere: "Linistiti-va, beti cate 50 de grame si mergeti mai departe"

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 09:25

2471 citiri

FOTO: Facebook/Igor Dodon

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers in localitatile in care a obtinut cele mai multe voturi la scrutinul prezidential pentru a le multumi alegatorilor sai.

La intrunirile din aceste localitati, Dodon a criticat-o pe Sandu, dar si-a si incurajat sustinatorii sa treaca peste infrangere: "Linistiti-va, beti cate 50 de grame si mergeti mai departe".

Pe retelele de socializare a fost facut public un filmulet video de la un banchet la care Igor Dodon le vorbeste celor prezenti in sala.

"Stiu ca nu e usor. In suflet. Am vrut sa spun ca e cu litera H, dar nu e bine. Stiu ca multi din voi au plans. Chiar si acum am vazut lacrimi in ochii unora. Nici mie nu imi este usor din motiv toata mizeria a fost varsata peste mine familia mea. Luati exemplu de la mine. Sa trecem cu totii peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunitati Rusia este alaturi. Linistiti-va. Beti cate 50 grame. Strangeti in pumn fortele si mergeti mai departe", li s-a adresat Igor Dodon oamenilor adunati intr-o sala de ceremonii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)