FCSB și-a găsit super-atacant în propria curte. Mihai Stoica: ”E ca Inzaghi, să nu mă ia nimeni la mișto!”

Autor: Teodor Serban

Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 11:22

3049 citiri

Ianis Stoica

În condițiile în care patronul Gigi Becali a declarat că e în căutarea unui atacant de careu pentru FCSB, managerul Mihai Stoica a insistat asupra faptului că nu mai este cazul, în condițiile în care gruparea roș-albastră îl are în propria curte pe Ianis Stoica.

"Gigi Becali a vrut să aducă un atacant cu salariu mare, dar i-am zis că nu cred că este cazul în acest moment. Azi a fost un antrenament foarte intens, un antrenament în care s-a pus accent pe duelurile 1 vs 1, iar Ianis Stoica a fost senzaţional.

Parcă şi el a vrut să ne spună ”Ce faceţi, mă? Vreţi să mai aduceţi atacant? Eu ce sunt?”. Vreau să fie serios, iar Ianis Stoica nu ştie ce e aia ţigară, nu ştie ce e aia alcool, nu ştie ce înseamnă jocurile video. Ianis Stoica are numai fotbal în cap”, a declarat Mihai Stoica.

”E genul lui Inzaghi, are nişte execuţii... Când se întoarce cu faţa la poartă, dacă s-a eliberat pe dreptul sau pe stângul, nu contează, e gol sigur. E un jucător care cere mai mult mingea în profunzime. Nici Inzaghi nu era mare tehnic, iar Ianis Stoica e acelaşi gen de jucător. Încă o dată spun, să nu mă ia nimeni la mişto, nu spun că e Inzaghi, spun doar că e profilul lui Inzaghi", a completat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)