Presa maghiara, in extaz dupa victoria cu Romania: Le-am mancat pe romance!

Miercuri, 12 Decembrie 2018, ora 21:00

22678 citiri

Foto: EHF

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa maghiara imediat dupa victoria Ungariei in fata Romaniei, in Grupa Principala II a Campionatului European de handbal feminin.

Iata principalele reactii aparute:

Origo: Am fost la inaltime si am invins echipa Romaniei! Adversarele ne-au condus cu patru goluri, dar dupa pauza le-am mancat pe romance! Victoria nu ne ajuta sa ajungem in semifinale, dar viitorul echipei Ungariei este mai mult decat incurajator.

Nemzeti Sport: Uriasele au invins Romania! Romancele s-au luptat puternic, conduse in special de Cristina Neagu. Le-am dat sansa pe final sa revina in meci, dar Neagu s-a accidentat si se pare ca a suferit o accidentare grava, iar apoi ne-am mentinut avantajul de doua goluri.

24.hu: Romania a fost invinsa de uriasele handbaliste ale Ungariei! Am avut probleme la inceputul meciului, dar interventia lui Kim Rasmussen a rezolvat problemele. Pe final de meci a venit randul Evei Kiss sa straluceasca.

Romania a fost invinsa de Ungaria cu 31-29 si acum asteapta rezultatul meciului Olanda - Germania pentru a vedea daca ajunge in semifinale.

Pentru a ajunge in penultimul act trebuie ca Germania sa nu obtina o victorie la mai mult de 13 goluri in meciul cu Olanda.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)