Bijuteriile lui Axl Rose, furate de fanii nemultumiti?

Autor: Anca Serghescu

Joi, 07 Iunie 2012, ora 23:09

2053 citiri

Bijuteriile solistului trupei Guns 'N Roses, furate recent la Paris, din camera acestuia, au fost recuperate. Femeia care le-a adus la politie a fost arestata.

Daca initial nu s-a divulgat despre ce bijuterii era vorba, conform FemaleFirst se pare ca fusesera date disparute trei lanturi de aur, in valoare totala de 200.000 de dolari. Cea care le-a predat politiei este un model, care declara insa ca nu stie cum au ajuns in posesia ei.

Guns N' Roses s-a confruntat cu mai multe probleme in timpul turneului european, fanii criticand trupa pentru aparitia pe scena cu mare intarziere, manifestandu-si fatis sentimentele fata de aceasta aruncand cu obiecte pe scena. In Londra, Guns N' Roses a amenintat ca va parasi scena daca fanii continua sa arunce cu bani si pahare de plastic. Asta, dupa ce membrii trupei aparusera cu o intarziere de 50 de minute.

Urmatorul concert Guns N' Roses se va desfasura in Moenchengladbach, Germania, vineri, dupa care trupa se va intoarce in Franta. Turneul se incheie in 22 iulie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)