Un barbat disparut de 22 de ani a fost gasit cu... Google Earth

Vineri, 13 Septembrie 2019, ora 14:43

8576 citiri

Foto: captura Google Earth

Trupul unui barbat din Florida dat disparut in urma cu 22 de ani a fost gasit intr-un helesteu dupa ce masina in care se afla a fost vazuta pe Google Earth, au anuntat joi autoritatile locale.

Trupul lui William Moldt, care a fost dat disparut pe 8 noiembrie 1997, a fost recuperat de autoritati si identificat marti, a anuntat biroul serifului din Palm Beach intr-o postare pe Facebook, preluata de dpa.

"Un fost rezident care locuieste in Grand Isles (la nord de Miami) a dat o cautare pe Google Earth in zona si a observat ceea ce parea a fi un vehicul scufundat intr-un helesteu din spatele unei resedinte", a afirmat Politia.

Omul a contactat un actual locatar din Palm Beach, care a folosit o drona pentru a cerceta helesteul din spatele casei sale, iar apoi a contactat autoritatile.

"Exteriorul vehiculului era extrem de calcificat si, evident, se afla in apa de foarte mult timp. In momentul in care vehiculul a fost scos din apa, ramasitele barbatului disparut au fost gasite in interior", a precizat biroul serifului.

Identitatea barbatului a fost stabilita dupa efectuarea unor investigatii de catre biroul medicului legist, a adaugat Politia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu