Gigi Becali a făcut praf trei jucători după eșecul de la Craiova: ”Era pe altă planetă”

Autor: Teodor Serban

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 11:35

2901 citiri

Gigi Becali

Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-1 (1-1), duminică seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', într-un meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal.

Universitatea a deschis scorul prin Bogdan Mitrea (32 - penalty), fost jucător la FCSB, care a marcat primul său gol pentru formaţia craioveană. Penalty-ul a fost acordat după un fault comis de estonianul Joonas Tamm la Jovan Markovic. FCSB a egalat în finalul primei reprize, prin Andrea Compagno (45+6 - penalty), după o ciocnire între italian şi Nicuşor Bancu.

Universitatea a obţinut victoria prin autogolul lui Răzvan Oaidă (66), care a deviat nefericit în propria poartă, cu genunchiul, centrarea lui Alexandru Creţu, deviată de Markovic.

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut praf trei dintre jucătorii săi la finalul partidei, este vorba despe Florinel Coman, Octavian Popescu și Denis Haruț.

”„Nu sunt mulțumit de meciul de azi! Cum să fiu mulțumit? Ne gândeam vreodată că ne bate Craiova, o echipă care are cei mai buni doi jucători absenți?

S-a întâmplat pentru că noi am avut un Coman, toate mingile le-a pierdut, apoi a intrat altul (n.r. Octavian Popescu) şi le-a pierdut şi el pe toate.

Apoi l-am mai avut pe Haruţ, care el nu era, era pe altă planetă”, a adăugat Gigi Becali, care a mai precizat că pentru FCSB important este campionatul intern.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu