Gică Popescu, atac dur la națională și la FRF. "M-am jucat pe toate canalele să văd unde e România. Am dat la Formula 1"

Autor: Teodor Serban

Duminica, 14 Noiembrie 2021, ora 22:45

4915 citiri

România. Foto: Facebook / Echipa națională a României

Gică Popescu nu s-a uitat la ultimul meci al naționalei din preliminarii.

Fostul căpitan al naționalei a preferat Marele Premiu din Formula 1 în dauna partidei României cu Liechtenstein.

Culoarea echipamentului l-a enervat la culme pe președinte Farului Constanța, care a schimbat canalul tv.

"La început am văzut o echipă în alb, apoi am văzut cealaltă echipă în albastru, după care m-am tot jucat pe canale, să încerc să văd unde joacă echipa noastră națională. O fi semnat FRF cu alt post?

Până la pauză nu m-am dumirit, am zis că n-oi fi înțeles eu bine ora meciului. Mi-a zis cineva la pauză că jucăm în alb. FRF își bate joc de echipa națională. Nu se poate așa ceva! Să încerci să schimbi istoria naționalei...

A fost mereu în galben, a jucat mereu cu o culoare de pe tricolor. Eu nu m-am mai uitat la meci când am văzut că joaca în alb. M-am uitat la Formula 1 când am văzut că jucăm în alb.

Deci nu mă întrebați de meci, că am dat la Formula 1. Nu l-am văzut pe Sali, nu, pentru că nu m-am uitat la meci, că nu am văzut echipa îmbrăcată în culorile de pe tricolor. Vă spun eu cine a câștigat la Formula 1, că m-am uitat", a spus Gică Popescu la Digisport.

România a ratat din nou șansa să meargă la un Campionat Mondial de fotbal. Ultima participare a fost în 1998, în Franța, atunci când Gică Popescu era unul dintre liderii naționalei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)