Povestea incredibilă de viață a ivorianului adus de Hagi să strălucească în România

Autor: Teodor Serban

Luni, 26 Septembrie 2022, ora 03:50

5697 citiri

Kevin Doukoure. Foto: Facebook / Kevin Hamed Doukoure

Mulți l-au crezut nebun pe Gică Hagi în vară când anunța transferul unui fotbalist necunoscut, adus tocmai din Slovenia.

Născut în Coasta de Fildeș, Kevin Doukoure a semnat pe o perioadă de doi ani cu Farul Constanța devenind pariul "Regelui".

Zilele au trecut, iar fotbalistul ivorian s-a integrat perfect în mecanismul echipei de la malul Mării Negre.

Kevin Doukoure a început doar un meci titular, cu FCSB, unde a și marcat primul său gol în Superliga, iar în celelalte a fost introdus în repriza a doua de Hagi.

Ivorianul are o poveste interesantă de viață. A venit în Europa din îndepărtata Africă pentru a-și face un nume în fotbal. A ajuns la Tabor Sezana, o echipă necunoscută din Slovenia, de unde a fost ochit de unul dintre scouterii care colaborează cu Gică Hagi și adus la Constanța.

Musulman convins, Kevin Doukoure nu consumă alcool și este un profesionist desăvârșit, lucruri care l-au dat pe spate pe Gică Hagi.

Primul contact pe care fotbalistul l-a avut cu România a fost în Centrul Vechi din București unde a gustat din mâncarea românească. A rămas plăcut impresionat de mielul gătit ca la carte de bucătarii români.

La 23 de ani, Kevin Doukoure se anunță un nume important în fotbalul din Romania.

După doar 3 luni petrecute în țară, fotbalistul din Coasta de Fildeș se simte ca acasă la Constanța. Sportivul vrea să-și aducă și mama în România, să fie cât mai aproape de el, mai ales că ultimii doi ani a văzut doar o singură dată, din cauza pandemiei Covid - 19.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu