Hagi i-a impresionat pe austrieci inaintea meciului din Europa League: El e Regele, e peste tot!

Joi, 17 August 2017, ora 11:02

6058 citiri

Foto: Hepta.ro

Viitorul Constanta va juca joi seara, de la ora 21:45, prima mansa a play-off-ului pentru grupele Europa League, impotriva austriecilor de la Salzburg.

Inaintea acestui meci, jurnalistii austrieci de la Laola 1 au laudat proeiectul inceput de Hagi in urma cu opt ani la Ovidiu.

Sursa citata scrie ca Viitorul a devenit, sub comanda lui Hagi, cea mai tanara campioana din Europa anul trecut.

"Sezonul trecut, echipa a iesit campioana avand un lot in care media de varsta era de 21.6 ani. Ceva asemanator cu optica de la inceput a celor de la Salzburg, care au cumparat multi tineri talentati, pe care i-au vandut. La fel este si la Viitorul. In scurta lor istorie, Viitorul a cumparat jucatori de 135.000 de euro si a incasat 13.85 milioane de euro", a scris sursa citata.

Tototodata, austriecii lauda rolul lui Hagi in acest proiect, fara de care Viitorul n-ar fi existat. Sursa citata mai scrie ca ascensiunea echipei lui Hagi a deranjat.

"Hagi e Regele. Hagi e aici, Hagi e acolo, Hagi e peste tot. Cand juca fotbal, Hagi era considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi ofensivi din acele timpuri. Totusi, nu tuturor din Romania le place ascensiunea clubului, iar Hagi a reactionat nervos", a completat publicatia austriaca.

De asemenea, Hagi este laudat si pentru faptul ca a investit in baza de pregatire de la Ovidiu, unde a construit mai multe terenuri pentru ca fotbalistii de la Viitorul sa aiba toate conditiile.

Partida dintre Viitorul si Salzburg va fi in direct pe Ziare.com de la ora 21:45.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)