Gica Hagi lanseaza un atac la adresa Federatiei Romane de Fotbal

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 17:00

12741 citiri

Foto: Academia Hagi

Gica Hagi a lansat un atac la adresa Federatiei Romane de Fotbal, deranjat de o declaratie a presedintelui Comisiei Tehnice, Mihai Stoichita.

Dupa ce Stoichita a afirmat saptmana trecuta ca Hagi este o solutie pentru echipa nationala, desi Regele declarase ca nu-si doreste acest lucru, Hagi a rabufnit.

In opinia lui Hagi, FRF nu a facut decat sa se foloseasca de imaginea sa avand la baza un subiect care nu exista.

"Unii au interesul sa se foloseasca de numele meu. Il folosesc pentru ca e un nume pe care e usor sa-l bagam la mijloc. Nu era cazul, eu am spus clar ca nu doresc asta, nu e momentul asta, nu pot", a spus Hagi, potrivit Look TV.

Regele a mentionat insa ca isi doreste sa preia echipa nationala, cand nu va mai fi patronul clubului Viitorul.

"Intr-o zi cu siguranta voi ajunge la echipa nationala, insa nu acum. Sunt sigur ca voi pregati nationala. Dar acum, cat timp sunt patronul unui club, nu pot antrena nationala", a adaugat Hagi.

Reactia lui Hagi la adresa FRF a venit dupa o declaratie facuta de Stoichita saptamana trecuta.

"Nu-l uitati pe Hagi! Sunt foarte multe lucruri la care ajungi sa te gandesti ca sunt incompatibile cu postura de selectioner, dar trebuie sa faci un sacrificiu. Gandind logic, e echipa nationala, iar asta e primordiala.

Cum sa nu discutam cu Hagi? E important sa accepte si el sa discute. Federatia nu forteaza pe nimeni, se gandeste la cei mai buni", spunea presedintele Comisiei Tehnice a FRF.

In cele din urma, FRF l-a numit oficial pe Cosmin Contra in functia de selectioner.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)