George Simion, susținut la președinție de Flavia Grosan, medicul controversat care spunea despre COVID că este o „răceală zdravănă”

Autor: Alina Toma

Sambata, 19 Martie 2022, ora 19:43

5340 citiri

Liderul AUR George Simion o acuză pe Laura Codruța Kovesi că se pregătește de prezidențiale FOTO Facebook / George Simion

Flavia Grosan, controversatul medic orădean care anul trecut afirma că tratează bolnavii de COVID-19 după scheme de tratament proprii, și-a arătat sâmbătă, 19 martie, susținerea pentru liderul AUR George Simion la următoarele alegeri prezidențiale.

Dialogul dintre cei doi a avut loc pe pagina de Facebook a liderului AUR, care inițial a acuzat-o pe Laura Codruța Kovesi că este „pregătită de sistem” să devină „viitorul președinte al României”. Acesta și-a întrebat apoi urmăritorii - „Voi pe cine ați dori să propună AUR să lupte cu ea?”.

Printre cei care au comentat la postarea liderului AUR s-a regăsit și Flavia Grosan, medicul orădean care anul trecut susținea că infecția cu COVID-19 este "o raceala zdravana, o gripa mai fitoasa un pic". Aceasta din urmă și-a arătat susținerea pentru George Simion.

„Fix pe dumneavoastră. Și in 2 ani puteți evolua mult.”, a scris aceasta, pentru ca mai apoi liderul AUR să afirme că îi mulțumește pentru încredere și că „mă obligă și mă onorează”.

Flavia Grosan a revenit apoi cu un alt comentariu după ce schimbul de replici a fost ironizat.

„Mai copii, o sa ajungeți la mâna mea. Eu o sa fiu lângă voi, dar vouă o sa va crape obrazul de rusine. Cred ca sunteți in postcovid. Mare grija. Covidul tâmpește. Experții au spus asta”, a adăugat medicul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (12)