George W. Bush, pe scena dupa 9 luni

Autor: Valentin Dimitriu

Marti, 27 Octombrie 2009, ora 15:04

1986 citiri

foto: Aman Batheja / Fort Worth Star-telegram

Dupa noua luni in care a fost aproape invizibil, fostul presedinte american George W. Bush a aparut din nou pe o scena din Dallas, luni, in fata a 15.000 de oameni, pentru a tine un discurs despre... motivatie!

Discursul tinut de George W. Bush in cadrul seminarului despre motivatie, intens mediatizat de presa americana, marcheaza debutul fostului presedinte in noua sa cariera de trainer si consultant pe probleme de comunicare si motivare personala, scrie The Washington Post.

Chiar daca a vorbit mai mult despre alegerea covorului din Biroul Oval al Casei Albe, pentru a fi in ton cu "optimismul" sau, decat despre deciziile cruciale luate la conducerea Statelor Unite, George W. Bush a fost bine primit de public si a fost aplaudat la scena deschisa.

Anul viitor, la finalul seriei de conferinte incepute in Canada si continuate cu evenimentul de luni, din Dallas, fostul presedinte american planuieste sa lanseze o carte despre cele mai grele decizii pe care a fost nevoit sa le ia in timpul mandatului sau la Casa Alba.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)