A vrut sa il omoare pe George W. Bush pentru ca o iubeste pe fiica lui

Colaborator: Dumitru Constantinescu

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 22:50

3743 citiri

Foto: msnbc.com

Un barbat american a fost prins cu o pusca asupra lui, in orasul New York, acesta avand intentia de a-l omori pe fostul presedinte George W. Bush. Motivul lui era dat de dragostea ce i-o poarta fiicei acestuia.

Barbatul a fost arestat de agentii secreti americani, el avand asupra sa o pusca incarcata, un bidon cu benzina si o sabie, scrie NBC News. El s-a indragostit de fiica lui Bush, Barbara, si dorea sa faca tot ce este posibil pentru a ajunge la ea.

Benjamin Smith (44 de ani) a fost arestat in Manhattan de agentii serviciului secret american. "Bush va primi asta", a spus el in momentul in care a fost arestat. Cand a fost intrebat in legatura cu viata lui personala, acesta a spus ca e divortat si ca are in plan o relatie cu fiica cea mare a fostului presedinte al SUA.

Conform legii americane, amenintarea unui actual sau fost presedinte al SUA este o ilegalitate. Mama barbatului a chemat politia dupa ce ea a gasit un bilet pe care acesta scrisese o amenintare, iar pusca lipsea din locuinta lor. "Ma duc sa lucrez pentru George W. Bush si Pentagon. Ma duc sa omor un dragon, iar apoi Barbara Bush este a mea", a scris el pe biletul lasat mamei sale.

El a fost arestat vineri dimineata, dupa ce a fost localizat cu ajutorul telefonului sau mobil de catre serviciile secrete americane. Avocatul lui a spus ca biletul nu arata faptul ca barbatul prezinta o amenintare la adresa lui George W. Bush.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)