Geoana: Lucrurile cu PD-L sunt rezolvate in proportie de 90% (Video)

Vineri, 12 Decembrie 2008, ora 15:52

1495 citiri

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, vineri, in urma sedintei comune de la Senat cu PD-L, ca cele doua partide au avansat in ceea priveste deciziile din cadrul aliantei si ca se incearca stabilirea termenului de investire a noului Guvern pe data de 22 decembrie.

"Am avut o discutie consistenta pe mecanismele de conclucrare pe seama acestei mari coalitii pe care o va avea Romania. Urmeaza acum ca liderii partidelor sa semneze un document care va uni practic doi mari rivali istorici. Lucrurile sunt rezolvate in proportie de 90%", a declarat Geoana.

In ceea ce priveste problema includerii in alianta a UDMR, acesta a anuntat ca decizia finala o va lua PD-L, in cadrul reuniunii de sambata.

"Este decizia fiecarui partid de a decide probleme ramase in suspensie. Colegii de la PD-L se vor intalni maine (n.red.sambata) si vor discuta despre participarea la UDMR", a completat Geoana.

Liderul PSD a anuntat si ca urmatoarea intalnire PSD-PD-L va avea loc duminica, cand lucrurile vor fi "reluate de unde au ramas".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)