Dan Sova: Propunerea de excludere a lui Geoana, inaintata CEx

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 15:10

1417 citiri

Foto: cotidianul.ro

Presedintele Comisiei de Arbitraj a PSD, Dan Sova, a declarat, duminica, la finalul sedintei, ca forul pe care-l conduce va propune Comitetului National Executiv al partidului excluderea lui Mircea Geoana, aceasta institutie fiind singura care are atributii in acest sens.

Potrivit lui Dan Sova, Comisia de Arbitraj a PSD nu poate decat sa analizeze faptele si sa stabileasca care este decizia luata de sanctionare a celui pus in discutie.

El a spus ca, in cazul lui Mircea Geoana, propunerea este de excludere din partid, hotarare ce urmeaza sa fie inaintata CEx-ului. Acesta, in calitate de organ executiv politic suprem al PSD, se va pronunta, a explicat el.

Dan Sova a mai tinut sa adauge ca au existat 43 de voturi "pentru" in Comisie si 5 impotriva.

Raspunzand la intrebarile ziaristilor, Dan Sova a tinut sa adauge ca Mircea Geoana a fost invitat sa fie de fata cand s-a votat, insa ca acesta "nu ne-a remis niciun comunicat".

"Mesajele nu se transmit prin tv, ci direct Comisiei", a mai spus Sova, facand aluzie la modalitatea in care Mircea Geoana a raspuns invitatiei. "Nu am primit nicio confirmare ca va veni", a intarit Sova. "In loc sa faca o conferinta pe la Senat si pe scarile partidului, ar fi facut bine sa vina la Comisie", a mai declarat duminica Sova.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (12)