Gărzile lui Putin se pregătesc pentru o lovitură de stat. Mișcările de trupe observate în centrul Moscovei

Autor: Teodor Serban

Luni, 21 Noiembrie 2022, ora 07:40

22209 citiri

Gărzile lui Putin se pregătesc să-l protejeze pe președintele rus de o lovitură de stat FOTO Twitter

Kremlinul se pregătește pentru o posibilă lovitură de stat și aduce echipamente militare în centrul Moscovei, crescând numărul ”filtrelor de securitate”.

Încă din 26 octombrie, rușii au început să observe apariția unui număr mare de ofițeri FSO (SPP-ul rusesc) în centrul capitalei lor. Cu toate acestea, conform versiunii oficiale, toți ar participa la exerciții tactice planificate pentru a neutraliza amenințările teroriste.

De fapt, potrivit publicației The Insider, care a obținut acces la document, gărzile lui Putin se pregătesc să-l protejeze pe președintele rus de o lovitură de stat, iar aceste exerciții tactice sunt o mică parte din măsurile speciale în cazul în care FSO intră în regim de război.

Acest lucru provoacă panică în anturajul lui Putin, care monitorizează îndeaproape mass-media, rețelele sociale și organizațiile religioase pentru a observa „amenințarea” la timp.

FSO asigură conducerea Kremlinului că pentru a efectua o lovitură de stat și pentru a-l răsturna pe Vladimir Putin, „dușmanii” pot folosi:

Directorul adjunct al FSO, generalul Alexander Komov, a fost desemnat să contracareze amenințările la adresa Kremlinului. El face parte din ofițerii de securitate înalt clasificați, așa că este aproape imposibil să găsești informații despre el.

Se știe că Komov nu este doar un oficial de securitate extrem de vigilent, ci lucrează și cu astrologi și psihologi. Unii dintre aceștia au lucrat și pentru Elțin, care a apelat la serviciile lor pe perioada mandatelor sale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (16)