Unde a ajuns sa se antreneze Gabi Torje, omul pe care Udinese platea 5 milioane de euro

Sambata, 12 Octombrie 2019, ora 09:05

7726 citiri

Foto: Hepta.ro

Gabriel Torje, ajuns la 29 de ani, a intrat intr-un con de umbra al carierei sale, ramas fara echipa dupa despartirea de gruparea turca Sivasspor, pe 1 iulie, in anul curent.

Torje, fost jucator la Dinamo sau Poli Timisoara, se antreneaza acum cu o echipa de pe locul 14 in liga secunda a Romaniei. E vorba de Ripensia Timisoara, iar informatia a fost furnizata de presedintele echipei in rosu si galben:

"Se pregateste cu noi pana isi va gasi un angajament. E de vreo trei zile la antrenamente cu noi. Ne-a rugat frumos daca se poate pregati cu noi si nu am avut nimic impotriva", a declarat Dumitru Mihai pentru cotidianul ProSport.

Vremurile in care Udinese platea 5 milioane de euro lui Dinamo pentru Torje au apus de mult. Altadata titular de drept la echipa nationala, Torje si-a pierdut busola in ultima perioada si a luat multe decizii gresite in cariera sa.

CFR Timisoara, Poli Timisoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Groznii, Karabukspor si Sivasspor sunt echipele din CV-ul lui Torje in cariera sa.

Ripensia ocupa abia locul 14 in L2.

Formatia timisoareana a exclus insa ca fostul polist sa si semneze un contract cu gruparea fosta campioana a Romaniei in perioada interbelica.

D.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)