Surpriza cu gheare: Iata ce se ascundea intr-o canapea (Galerie foto)

Colaborator: Andrei Constantinescu

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 23:25

3809 citiri

Foto: Yelp

Un cuplu de britanici a descoperit o pisica in interiorul unei canapele pe care o cumparasera de la un magazin de caritate al unui centru de ingrijire pentru batrani din comitatul Essex.

Pana sa fie descoperit, motanul Crockett, in varsta de 10 ani, a stat cinci zile ascuns in interiorul canapelei care fusese donata magazinului de Pauline si Bill Lowe, stapanii pisicii, relateaza BBC.

Foto: St. Luke's Hospice

La o zi dupa ce au cumparat canapeaua, noii proprietari au auzit un mieunat subtire venind din interior si apoi au observat doua gheare care au strapuns captuseala, sacrificata in cele din urma pentru a elibera felina.

Dupa ce a fost scoasa la lumina, pisica a fost dusa inapoi la magazinul cu obiecte donate si apoi a ajuns acasa, spre bucuria familiei Lowe.

Foto: St. Luke's Hospice

"Parintii" lui Crockett spun ca este prima oara cand motanul face o astfel de trasnaie si suspecteaza ca acesta s-a ascuns in interiorul canapelei atunci cand obiectul a fost dezasamblat pentru a putea fi scos pe usa.

Foto: St. Luke's Hospice

Desi canapeaua a trecut si printr-o procedura de verificare in momentul in care a fost primita ca donatie, nimeni nu a bagat de seama ca inauntru se afla o fiinta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)